Vet4U Pet Shop - Din dragoste pentru animale

Vet4U este un proiect de familie nascut din dragostea noastra pentru animale.

 Vet4U este un proiect de familie nascut din dragostea noastra pentru animale. Ușile noastre s-au deschis pentru prima data in anul 2017, in localitatea Nasturelu, cu dorinta de a reusi sa venim in intampinarea nevoilor animalelor dumneavoastra de companie si de ferma in tot judetul Teleorman. Ne bucuram ca am reusit sa facem acest lucru si ne puteti gasi acum si in Alexandria, Rosiorii de Vede,Zimnicea si in comuna Smardioasa.

Vet4U nu este doar un simplu magazin cu produse destinate animalelor, ci este locatia unde intodeauna veti gasi serviciile si produsele de calitate pe care le doriti pentru prietenul dumneavoastra patruped sau inaripat.

Magazinul nostru on-line este la dispozitia dumneavoastra zi de zi, 24/24. Mai mult decat atat, la sediul nostru din Alexandria, echipa Vet4U va ofera servicii de cosmetica, toaletaj, frizerie canina, dar si tratamente pentru sanatatea animalutelor dumneavoastra.

Rasfatati-va catelul cu unul din pachetele noastre de cosmetica, astfel incat acesta se va simti mult mai bine cu blanita curata, descalcita si cu o noua tunsoare. In timpul petrecut la noi va fi tratat cu multa dragoste. Tratam animalutele voastre ca si cum ar fi ale noastre.

Vă mulțumim din nou că ne-ați vizitat site-ul și ați aflat despre compania noastră!

Ne vedem în curând

Shopping cart

0

No products in the cart.